Onko mahdollista voittaa oikeaa rahaa netissä pelaamalla bingoa?

Voit ansaita rahaa pelaamalla bingoa MPL:ssä. Voit pelata pelejä joko 1v1 tai turnauksissa. Sinun on maksettava osallistumismaksu osallistuaksesi käteisturnauksiin. Voit voittaa upeita käteispalkintoja, jos olet tarpeeksi taitava voittaaksesi.

Pelaa ilmaisia pelejä päästäksesi alkuun. Sinun on ymmärrettävä pelin mekaniikka ja muut yksityiskohdat, jotta voit saada etulyöntiaseman vastustajiin nähden. Kun hallitset pelin, voit pelata matalan panoksen otteluita ennen kuin siirryt suuriin turnauksiin. Nettibingo on peli, jota ei voi aliarvioida. Pelaaja päättää, milloin hän on valmis pelaamaan käteispelejä. Taitavimmatkin pelaajat voivat jatkuvasti parantaa silmä-käsi-koordinaatiotaan, tarkkailla pelilaudan numeroita ja käyttää tehokeinoja tarkoituksenmukaisesti rangaistusten välttämiseksi.

On muitakin jännittäviä näkökohtia

Voit pitää hauskaa pelatessasi Bingo Clashia MPL:ssä. Siellä järjestetään myös säännöllisiä leaderboard-kilpailuja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden voittaa suuria voittoja. On hienoa voittaa vastustajasi ja varmistaa paikkasi tulostaululla. Voit jopa voittaa rahaa! Pelaa online-bingoa muiden pelaajien kanssa ja katso, ovatko taitosi kohdallaan, ja voita suuria summia.

On monia muitakin pelejä, joista voit nauttia. MPL App -sovelluksesta löydät monia muita pelejä, kuten rento- ja korttipelejä sekä pulma- ja urheilupelejä. Jokaisessa pelissä on omat käteisottelunsa tai turnauksensa. Kokeile muutamaa peliä nähdäksesi, mikä niistä kiinnostaa sinua.

Käteisottelut ja turnaukset ovat mahdollisia, vaikka asuisit muualla kuin jossakin seuraavista osavaltioista: AR. CT. AZ. MT. SC. DE. LA. IN. ME SD. ja TN. Voit edelleen pelata ilmaisia harjoituspelejä.

Bingopelin ymmärtäminen

Bingo on lähes sata vuotta vanha Yhdysvalloissa. Tuhannet ihmiset nauttivat siitä kasinoilla, bingohalleissa ja yksityisissä juhlissa. Virtuaalibingon eli nettibingon tulo muutti pelin. Bingopelin maisema muuttui sen ansiosta ikuisesti. Nettibingo on suositumpaa kuin koskaan, varsinkin sen jälkeen, kun pandemia pakotti ihmiset pysymään sisätiloissa pitkiä aikoja. Voit nyt pelata verkossa lukuisilla bingo-sivustoilla tai sovelluksilla, kuten MPL:llä. Tarjolla on jopa oikean rahan palkintoja!

Kannattaa kuitenkin huomata, että 75 pallon bingo on suosituin Yhdysvalloissa ja 90 pallon bingo on erittäin suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vaikka pelin ydin on sama, kullakin muunnelmalla on omat sääntönsä ja yksityiskohtansa. Oikean rahan bingo tarjoaa nopeatempoisen pelin ja ajoitettujen istuntojen jännitystä. Pelaajaturnauksissa voit myös esitellä voittotaitojasi. Nettibingo on amerikkalaisille enemmän kuin ajanvietettä. Se on tapa ansaita rahapalkintoja ja parantaa bingotaitojasi. Haluatko oppia lisää? Jatka lukemista!

Hanki MPL Bingo Clash ja lataa se

Voit pelata ilmaista bingoa MPL-sovelluksessa muutamalla klikkauksella. Sinun kannattaa hankkia sovellus ja aloittaa bingon pelaaminen tällä kukoistavalla pelialustalla monesta syystä.

 • Sinun ei tarvitse huolehtia liikenteestä tai matkustamisesta. Pelaa nettibingoa milloin ja missä tahansa, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että myöhästyt vuorostasi bingohallissa.
 • 100 % laillinen ja turvallinen: Et voi odottaa mitään vähempää turvallisuuden, laillisuuden ja turvallisuuden suhteen.
 • Asynkroninen pelaaminen: Ei odottelua. Voit aloittaa pelin välittömästi, vaikka et vielä pelaisi toisen pelaajan kanssa. Saat ilmoituksen, kun vastustajasi on lopettanut pelaamisen tai jos vastustaja on tallentanut pelinsä.
 • Voittosummien välitön nosto: Voittosummasi voidaan siirtää välittömästi Apple Payn ja PayPalin kautta.
 • 24 tunnin asiakastuki. Kerro meille, jos sinulla on ongelmia ennen pelisessiota, sen aikana tai sen jälkeen. Teemme parhaamme, jotta istuntosi sujuisi saumattomasti!
 • Ilmaisia harjoituspelejä lukemattomissa muodoissa: Ennen kuin alat voittaa rahaa ja tulla ammattilaiseksi, voit kokeilla ilmaisia harjoituspelejä. Pelattavuus on sama. Se on lämmittelyä ennen kuin osallistut 1v1-taisteluihin tai korkean panoksen turnauksiin.

Bingon säännöt:

 • Tällä hetkellä käytössä on 75 numeroa. Ne on jaettu viiteentoista ryhmään.
 • Bingokorttien sarakkeiden otsikot ovat kirjaimia B-I-N-G-O.
 • B voi sisältää minkä tahansa numeron väliltä 1-15, samoin kuin I 16-30, N 31-40, G 46-60, O 61-75 ja O 61-45.
 • Jokaisessa bingokortissa on kaksikymmentäviisi paikkaa. Keskimmäinen tila on tyhjä ja valmiiksi värjätty. Lopuissa lipuissa on numerot, jotka vastaavat edellä esitettyä asettelua.
 • Jokaisella istunnolla on 90-120 sekunnin aikaraja.
 • Kun kuulet numeron huudettavan, kirjoita se korttiisi. Tämä lisää pisteitä pistetaulukkoon. Saat sitä enemmän pisteitä, mitä nopeammin pystyt huutamaan numeron. Saat bonuspalkintopisteitä, jos vedät kaikki numerot yhdellä kertaa.
 • Väärästä tahrimisesta voi seurata jopa 100 pisteen rangaistus. Ruudun alareunassa oleva vihreä virtapalkki täyttyy jokaisesta oikeasta tahrasta.
 • Tehosteet sisältävät kaksi kertaa enemmän pisteitä, lisäaikaa (8 sekuntia) ja ilmaisia tatuointeja. Joskus saatat saada jopa “kultaisia palloja”, joiden avulla voit valita minkä tahansa numeron kortista, vaikka se ei olekaan automaattista.
 • Peli määrittää voittajan vertaamalla pistemääriä lopussa.